Pindanoten , sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de steak in dunne plakjes.
-
Gaar de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af en spoel koud.
-
Pel de ui en snipper in halve ringen. Snij de lente-ui in stukken van 4 cm. Pel de look en snipper fijn.
-
Meng de baksoda, maïzena, oestersaus, 1 el sojasaus en droge sherry met 2 el water. Roer het vlees erdoor en laat min. 30 min marineren.
-
Verwarm de wok en voeg wat arachideolie toe. Bak het vlees mooi bruin en schep uit de wok.
-
Bak de ui, lente-ui en look in de wok in wat extra arachideolie. Voeg de noedels en sesamolie toe en bak licht bruin. Blus met 2 el sojasaus en roer de suiker erdoor.
-
Roer het vlees erdoor en laat goed warmen. Werk af met sojascheuten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven