Allergenen

Pindanoten , sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de steak in dunne plakjes.

  2. Gaar de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af en spoel koud.

  3. Pel de ui en snipper in halve ringen. Snij de lente-ui in stukken van 4 cm. Pel de look en snipper fijn.

  4. Meng de baksoda, maïzena, oestersaus, 1 el sojasaus en droge sherry met 2 el water. Roer het vlees erdoor en laat min. 30 min marineren.

  5. Verwarm de wok en voeg wat arachideolie toe. Bak het vlees mooi bruin en schep uit de wok.

  6. Bak de ui, lente-ui en look in de wok in wat extra arachideolie. Voeg de noedels en sesamolie toe en bak licht bruin. Blus met 2 el sojasaus en roer de suiker erdoor.

  7. Roer het vlees erdoor en laat goed warmen. Werk af met sojascheuten.