Eieren , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Gastrique
Giet dragonazijn, water en witte wijn in een steelpan en breng aan de kook.
-
Pel de sjalotten en snipper fijn. Plet de peperbollen en voeg samen met de tijm en laurier bij het azijnmengsel.
-
Zet het vuur iets lager en laat inkoken tot 1/3.
-
Zeef de gastrique.
-
Saus
Snij de dragonblaadjes en kervel fijn.
-
Smelt de geklaarde boter en haal van het vuur.
-
Scheid de eieren en klop de dooiers los met een garde.
-
Giet een eierdopje gastrique bij de dooiers en klop schuimig. Voeg nog 2 eierdopjes gastrique toe en klop op.
-
Giet het eiermengsel in een conische sauspan en zet op een zacht vuur. Blijf voortdurend kloppen tot de saus gaat schuimen en het ei gaat binden. Laat zeker niet koken.
-
Giet de geklaarde boter straalsgewijs, onder voortdurend kloppen, door de luchtige saus, tot de boter volledig is opgenomen.
-
Haal van het vuur en kruid met peper en zout.
-
Breng op smaak met citroensap en schep de fijngesneden dragon en kervel erdoor.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven