Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Marinade: meng de ketchup met het gerookt paprikapoeder, het lookpoeder, de cayennepeper, de honing, de worcestersaus en 1 kl zout.
-
Hou ½ van de marinade apart. Masseer de kip met de overige marinade. Dek af en laat 1 nacht marineren in de koelkast.
-
Pel de rode uien en snij in Trek de rokken uit elkaar.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de puntpaprika’s en snij elke paprika overlangs in 2.
-
Leg de rode uien en paprika’s in een aluminium bakje en bedek met de kip. Besprenkel met arachideolie.
-
Warm de barbecue voor op 180 à 200°C. Schuif de kolen naar 1 kant van de barbecue zodat de kip indirect gebakken kan worden.
-
Plaats de aluminium bakjes met de kip indirect op de barbecue (op de kant van de rooster waar geen kolen onder liggen) en laat 1 u afgedekt bakken, indien mogelijk met gesloten deksel.
-
Haal de kippenbouten van het vuur en verwijder het vel. Trek het vlees van de bouten met een vork.
-
Verwijder de schil van de paprika.
-
Roer de apart gehouden marinade en paprika met een vork door de kip.
-
Vul de wraps met ijsbergsla, witte kool en pulled chicken. Vouw ze toe en plaats tussen een visklem.
-
Gril 1 min aan elke kant op de barbecue en serveer, eventueel met looksaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven