Baveuse omelet met tomaat en grijze garnaal

Baveuse omelet met tomaat en grijze garnaal

Allergenen

Schaaldieren , Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Dompel de tomaat 1 min in kokend water en laat schrikken in ijswater. Verwijder de schil en de zaadjes en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.

  2. Klop de eieren los met peper en zout. Breng op smaak met worcestersaus en voeg de peterselie toe.

  3. Smelt boter, doe ½ ervan in een braadpan en laat heet worden. Giet de losgeklopte eieren erin en roer kort zodat de eieren overal kunnen stollen maar de bovenkant nat blijft. Strooi de spinazie erover. Maak de randen los met een spatel en vouw de omelet op, laat het laatste deel open. Bestrooi met garnalen en tomaatblokjes.

  4. Besprenkel met de rest van de gesmolten boter, garneer met waterkers en serveer met versgebakken stokbrood.