Bavarois van passievrucht, witte chocolade en yoghurt

Bavarois van passievrucht, witte chocolade en yoghurt

Allergenen

Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Week de gelatineblaadjes minstens 20 min in koud water.

  2. Warm de room op een zacht vuurtje. Breek de chocolade in stukken en voeg toe aan de warme room. Knijp de gelatineblaadjes uit en doe bij de room. Meng alles goed.

  3. Giet het beslag in een mengkom en voeg de yoghurt toe.

  4. Snij 4/5 passievruchten in 2, haal de pitjes eruit en meng onder het beslag.

  5. Klop het eiwit stevig op en spatel voorzichtig onder het beslag.

  6. Giet het geheel in een gepaste vorm en laat 1 nacht opstijven in de koelkast.

  7. De volgende dag:
  8. Haal de bavarois uit de vorm en schik op een bord.

  9. Werk af met de overige passievruchten en enkele takken basilicum.