Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verkruimel de koekjes en hou er enkele over voor de versiering.
-
Klop de room op met 50 gr suiker.
-
Splits de eieren en klop de eidooiers met 50 gr suiker tot ze wit-schuimig zijn. Klop de eiwitten stijf met 20 gr suiker.
-
Hou 10 mirabellen apart voor de afwerking. Ontpit de rest en snij in kleine stukjes.
-
Week de gelatineblaadjes ± 10 minuten in koud water. Verwarm het sap van de mirabellen en los de gelatine erin op. Meng dit onder de platte kaas.
-
Roer de losgeklopte eidooiers, de stukjes mirabellen en de opgeklopte slagroom eronder. Meng als laatste de stijfgeklopte eiwitten er voorzichtig onder.
-
Verdeel de verkruimelde koekjes op de bodem van de glazen. Giet de mirabellenbavarois erop.
-
Zet in de koelkast en laat opstijven.
-
Schik, net voor het opdienen, de overgebleven mirabellen en 2 kletskopjes in de bavarois.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven