Allergenen
Vis. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng een pot water aan de kook en blancheer de basilicumblaadjes tot ze zacht zijn. Laat schrikken in ijswater, giet af, laat uitlekken en dep droog met keukenpapier.
-
Giet de olie in de blender en voeg de basilicumblaadjes toe. Blend gedurende 3 min. De olie zal lichtjes opwarmen.
-
Zeef de olie door een koffiefilter in je puntzeef te plaatsen. Giet in een potje met een deksel. Bewaar de basilicumolie in de koelkast.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtBlijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven