Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de teentjes look en druk ze plat met de zijkant van een chefmes.
-
Snij de vanillestok in de lengte middendoor.
-
Snij het groene gedeelte van de lenteuitjes fijn, snij het witte gedeelte in de lengte middendoor.
-
Verwijder de stelen van de venkels. Hou het venkelgroen bij om te garneren en snij de knol in de lengte in partjes.
-
Breng een pot met licht gezouten water aan de kook. Blancheer de sluimererwten, aspergetips en venkels soort per soort beetgaar. Laat schrikken in ijswater. Laat uitlekken eens ze afgekoeld zijn.
-
Rooster de korianderzaadjes in een droge kookpot tot ze gaan geuren. Voeg dan 7 cl olijfolie toe. Fruit de geplette teentjes look tot ze kleuren en schep ze uit de olie.
-
Fruit het witte gedeelte van de lente-ui en schep uit de olie.
-
Schep het groene gedeelte van de lente-ui door de olie en overgiet met de bouillon.
-
Voeg de vanillestok, tijm, peperbollen en het laurierblaadje toe en laat tot de helft inkoken. Zeef de bouillon en giet weer in de pot.
-
Roer 1 el olijfolie en de sherryazijn erdoor en kruid met peper en zout.
-
Verwarm de bouillon en voeg de geblancheerde groenten en uitgelekte artisjokharten toe. Laat doorwarmen.
-
Bak de lamskoteletjes in olijfolie rosé.
-
Verdeel de groenten over 4 borden en giet de bouillon erover.
-
Garneer met venkelgroen en korianderblaadjes. Serveer met de lamskoteletjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven