Schaaldieren en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ravioli: snij 4 lente-uitjes en de koriander fijn.
-
Schil de gember en look. Rasp beide fijn.
-
Meng alles met het gehakt en de garnalen.
-
Snij de chilipeper fijn en voeg toe.
-
Breng op smaak met 2 el teriyakisaus, peper en zout.
-
Smeer de rijstvellen aan beide zijden goed in met water. Zo zijn ze plooibaar en zacht.
-
Leg 4 hoopjes vulling op een natgemaakt vel en leg daarop een ander vochtig rijstvel.
-
Snij de vellen in 4 en duw goed aan zodat ze plakken en je doorzichtige ravioli bekomt.
-
Zet een pot met water op het vuur en hang er een vergiet in.
-
Snij een stuk bakpapier uit ter grootte van je vergiet en leg het in het vergiet. Zo zullen de ravioli niet blijven kleven aan je vergiet.
-
Dipsaus: meng 1 dl teriyakisaus met het limoensap.
-
Versnipper 1 lente-ui en wat koriander in de saus.
-
Serveer de rijstravioli met de dipsaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven