Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Prak de bananen fijn met een vork.
-
Klop de eieren één voor één door de geprakte bananen met een garde.
-
Voeg een snuifje zout toe, spatel het amandelen bakpoeder erdoor en meng tot een homogene massa.
-
Hak de noten grof en spatel door het deeg.
-
Schep de bessen erdoor. Bestrijk de bakvorm met olie, bekleed met bakpapier en giet het beslag erin.
-
Bak in 45 minuten goudbruin en gaar in de voorverwarmde oven.
-
Laat afkoelen in de bakvorm. Snij in plakjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven