Gluten en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pinda-kaneelsuiker
Doe de pinda’s met de suiker en kaneelpoeder in een hakmolentje en mix fijn tot pinda-kaneelsuiker.
-
Beslag
Doe 70 g tarwebloem, 1 kl bakpoeder, 50 ml kokosmelk, 100 ml Coronabier en zeste van 1 limoen in de blender en mix. Indien te vast, voeg wat extra bier toe. Het beslag moet dik maar toch nog vloeibaar zijn.
-
Giet het beslag in een schaal. Pel de bananen en wentel ze door het beslag.
-
Verwarm de friteuse op 180°C.
-
Chocoladesaus
Breng 100 ml kokosmelk aan de kook, haal van het vuur en laat de chocolade erin smelten. Breng op smaak met kaneel, cayennepeper en enkele druppels vanille-extract.
-
Frituur de bananen in porties in 3 min goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Schik op voorverwarmde borden en giet de chocoladesaus erover. Bestrooi met pinda-kaneelsuiker en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven