Eieren , Melk , Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Gaar de eiermie volgens de bereidingswijze op de verpakking.
-
Verhit wat arachideolie in een wok en roerbak de wokgroenten gaar.
-
Smelt de boter in een sauspan en roer 40 g bloem erdoor met een klopper. Blus langzaamaan en al roerend met de melk en breng aan de kook. Laat sudderen tot een dikke saus.
-
Roer de sojasaus, ketjap, sambal, het currypoeder, de kurkuma, het gember-, look- en chilipoeder erdoor.
-
Schep de saus en de eiermie bij de wokgroenten en meng goed.
-
Giet 2 cm dik in een ingevette ovenschotel van 15 x 30 cm en dek af met vershoudfolie. Laat min. 2 u opstijven in de koelkast.
-
Paneren
Snij in stukken van 5 x 6 cm en paneer. Meng het paneermeel met het paprikapoeder.
-
Haal de bamischijven eerst door de bloem, dan door de losgeklopte eieren en tot slot door het paprikapaneermeel.
-
Frituur goudbruin op 175°C.
-
Laat uitlekken op keukenpapier en kruid met zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven