Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Leg het brood in een kommetje en besprenkel met melk. Laat even intrekken en prak fijn met een vork.
-
Klop het ei los en voeg het samen met het brood, de sjalotsnippers en de gehakte peterselie bij het vlees. Kneed alles goed door elkaar en breng op smaak met nootmuskaat en cayennepeper.
-
Vorm met natte handen ballen van het vlees en leg in een beboterde ovenschaal. Bak ze goudbruin en gaar in 30 à 40 minuten.
-
Giet de kriekjes in een pan en breng aan de kook. Bind het sap met sausbinder.
-
Serveer met aardappelpuree.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven