Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rol middelgrote balletjes van het gehakt en bak ze aan in boter. Kruid met peper en zout. Haal ze uit de pan.
-
Pel de uien en snij fijn.
-
Verwijder de harde kern uit het witlof en snij 5 stronken in grove stukken.
-
Snij 1 stronk witlof in fijne ringen en besprenkel met citroensap.
-
Bak de uien en het witlof aan in dezelfde pan in een klontje boter. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de room en gehaktballetjes toe. Laat 10 min op een zacht vuur stoven met deksel op de pan.
-
Werk af met het fijngesneden rauw witlof.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven