Eieren , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng het gehakt met de eieren, mosterd en voldoende paneermeel om een vaste massa te bekomen. Rol mooie ronde balletjes van 3 cm grootte.
-
Smelt een klontje boter in de pan en bak de gehaktballetjes aan alle kanten bruin. Ze moeten nog niet volledig gaar zijn, ze zullen verder garen in de saus.
-
Maak een roux van 100 gr boter en 100 gr bloem. Giet de kalfsfond erbij. Kruid met peper en zout. Voeg de tomatenpuree toe.
-
Reinig de champignons en snij in schijfjes. Bak de champignons in een klontje boter. Voeg ze toe aan de tomatensaus. Kruid de saus met cayennepeper en paprikapoeder.
-
Voeg de gehaktballetjes toe en laat op een zacht vuur verder garen tot de balletjes gaar zijn.
-
Warm de puree op en kruid bij naar smaak met peper, zout en nootmuskaat.
-
Serveer de balletjes samen met de puree. Ook lekker met rijst.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven