Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Scheur het brood in stukjes, overgiet met wat melk en laat zacht worden.
-
Hak de kervel fijn.
-
Meng het gehakt met broodkruim, ei en kervel. Breng op smaak met nootmuskaat, versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Draai met vochtige handen balletjes van het gehakt.
-
Gaar de balletjes in melk; op smaak gebracht met peper, zout en laurierblaadjes.
-
Kook de aardappelen gaar en prak ze samen met een klontje boter en de spinazieblaadjes door de melksaus.
-
Breng op smaak met peper en zout en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven