Bakso soep met noedels en kippengehaktballetjes
Selder , Eieren , Gluten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Zet een grote soepketel op het vuur.
-
Snij de chilipeper, selder, gember en ui in stukken en voeg toe in de soepketel. Giet het koude water erbij. Kruid met een flinke snuif zout.
-
Snij de rundsschenkels in stukken en voeg toe. Laat 2 u zachtjes koken.
-
Meng het gehakt met het ei en de gebakken uitjes in een kom. Kruid met peper en zout. Rol balletjes van het gehakt.
-
Voeg de balletjes toe aan de soep en laat meekoken.
-
Voeg de noedels toe en kook gaar. Breng de soep op smaak met de sojasaus.
-
Snij de lente-ui fijn en werk de soep hiermee af.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven