noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Siroop
Verwarm het water in een steelpan en voeg suiker, vanille-extract, één eetlepel honing en een kneepje limoen- of citroensap toe.
-
Breng aan de kook, zet het vuur lager en laat 5 min sudderen.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Pakketjes
Mix de pistachenoten fijn in een hakmolentje.
-
Hou 1 el gemalen pistachenoten apart voor de afwerking.
-
Voeg één eetlepel honing en het oranjebloesemwater toe aan de rest van de gemalen noten en mix tot een stevige, plakkerige pasta.
-
Smelt de boter.
-
Snij de vellen brickdeeg in 2 en elke helft nog eens in 2 lange stroken, zodat je 12 stroken bekomt. Bestrijk met boter.
-
Leg een lepel vulling onderaan de rechthoek en vouw het deeg om de vulling zodat er een driehoekje ontstaat.
-
Vouw verder naar boven tot een pakketje en zorg ervoor dat de vulling goed verpakt is. Schik op bakpapier en bestrijk nogmaals met boter.
-
Bak in 15 à 20 min krokant en goudbruin in de voorverwarmde oven.
-
Schenk de siroop over de pakketjes wanneer ze uit de oven komen en laat afkoelen op de bakplaat.
-
Bestrooi met pistachenoten en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven