Eieren , noten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rijstpap
Meng de kokosmelk met de melk, rijst, saffraan en 80 g suiker. Snij de vanillestok overlangs open en voeg het merg en de stok toe aan de melk. Plet de stengel citroengras en voeg ook toe.
-
Laat alles ± 30 min zachtjes garen tot de rijst zacht is en bijna alle melk is opgenomen. Verwijderde vanillestok en het citroengras.
-
Hak de cashewnoten fijn en spatel met de kokosrasp onder de rijstpap.
-
Meng 1 eidooier met 2 el water.
-
Verwarm de oven voor op 180°C. Snij het brickdeeg in smalle repen. Draai de lauwe rijstpap in het brickdeeg en kleef het deeg dicht met het water-dooiermengsel.
-
Bak in 15 min krokant in de warme oven.
-
Sesamkaramel
Zet 100 g suiker op een matig vuurtje en voeg 2 el water toe. Laat goudgeel karamelliseren. Blus de karamel met de rest van het water en het sap van de citroenen. Meng de tahinpasta onder de saus. Serveer lauw of koud.
-
Werk af met gehakte pistachenoten.
-
Schik de rijstpakketjes op de bordjes en werk af met de sesamkaramel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven