Vis en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 150°C.
-
Spoel de sushirijst goed en laat 15 min weken in koud water.
-
Schik de zalmfilet op een bakplaat. Smeer in met olijfolie, kruid met peper en zout. Gaar de zalmfilet 10 min in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat wat afkoelen alvorens volledig los te prakken.
-
Giet de rijst af. Zet de rijst met het water, zout en de sushiazijn op het vuur met deksel. Wacht tot het rijstwater kookt, laat ± 2 min doorkoken en zet dan het vuur uit. Laat de rijst nog 10 min staan onder deksel.
-
Verwijder de schil en de pit van de avocado. Mix de avocado met de wasabi en olijfolie glad, verfris met limoensap. Kruid met peper en zout.
-
Verhoog de temperatuur van de oven naar 170°C.
-
Schik de warme rijst in de bakplaat en druk mooi plat. Dek de rijst af met de norivellen. Verdeel de losgeprakte zalm op de norivellen. Bestrooi rijkelijk met sesamzaad. Bak 5 min in de voorverwarmde oven.
-
Snipper de lente-ui fijn. Was de radijsjes en snij ze in fijne schijfjes.
-
Werk de baked sushi af met de lente-ui. Besprenkel met de srirachamayonaise. Verdeel de avocado en de radijsjes erover.
-
Serveer lauw of koud.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven