Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bekleed de vorm met plasticfolie.
-
Haal het ijs uit de diepvriezer.
-
Snij de cake in plakjes. Bekleed de kom met plakjes tot aan de rand. Druk stevig aan.
-
Schep het Caffé Latte ijs in de vorm. Strijk glad en vul verder aan met vanille-ijs.
-
Dek af met plakjes cake. Vouw de plasticfolie erover en vries in.
-
Klop het eiwit in pieken. Strooi de suiker er beetje bij beetje bij onder voortdurend kloppen, tot alle suiker opgelost is.
-
Haal de vorm uit de diepvries en keer om op een bord. Verwijder de plasticfolie en bestrijk met het opgeklopte eiwit.
-
Trek met een spatel pieken in het eiwitschuim.
-
Brand het eiwitschuim goudbruin met de brander.
-
Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven