Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de koekjes in de cutter en mix fijn.
-
Smelt de boter in een pan en voeg de gemixte koekjes toe. Meng tot de koekkruimels alle boter hebben opgenomen.
-
Bedek de bodem van de springvorm met het bakpapier. Zet de ring errond. Giet de koekkruimels met boter op de bodem en druk goed aan. Zet in de koelkast voor minstens 1 uur.
-
Klop de roomkaas licht op en voeg de Baileys en het poedersuiker toe. Meng alles. Klop de slagroom (3 dl) dik vloeibaar op. Rasp de chocolade.
-
Meng de geraspte chocolade en opgeklopte room onder het kaasmengsel.
-
Giet het mengsel boven de opgesteven koekjesbodem. Zet opnieuw in de koelkast en laat opstijven voor 12 uur.
-
Haal de taart uit de springvorm. Werk af met een laagje cacaopoeder en versier met dotjes stijfgeklopte slagroom (2 dl).
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven