Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bak de bagels 6 min in een voorverwarmde oven van 180°C.
-
Pluk en was de tuinkers. Was de radijsjes en snij ze in fijne rondjes.
-
Marinade
Snipper de lente-ui fijn. Schil de gember en rasp fijn. Meng de lente-ui met de zeste en het sap van de limoen. Giet de honing en olijfolie erbij. Breng op smaak met het zout, de gember en de sambal.
-
Snij de roodbaars in fijne reepjes. Meng de vis met de marinade en laat 25 min marineren.
-
Snij elke bagel in 2.
-
Smeer zure room op de bagels en verdeel de gemarineerde roodbaarsreepjes erop.
-
Werk het geheel af met de radijs en tuinkers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven