noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Bak de bagels 8 min krokant in de oven.
-
Pesto
Pel de look en pluk de blaadjes van de basilicum en platte peterselie.
-
Mix de look, hazelnoten, basilicum, peterselie en Parmezaanse kaas glad met de olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Snij de mozzarella in fijne schijven en bestrooi met wat zout.
-
Snij de bagel open, terwijl deze nog lauw is.
-
Beleg het onderste deel eerst met plakjes mortadella en daarna met mozzarella.
-
Schik de ijsbergsla erop en verdeel de hazelnootpesto er rijkelijk over.
-
Zet de bovenste helft terug op de bagel en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven