Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de eieren hard gedurende 10 min. Pel ze en plet ze fijn met een vork tot mimosa.
-
Pel de sjalot en snipper fijn. Snipper de bieslook fijn.
-
Roer de sjalot, de bieslook en het gerookte paprikapoeder onder het ei. Kruid met cayennepeper en zout.
-
Smelt een klontje boter in een sauspan. Roer de bloem er met een klopper door en laat goed drogen. Voeg de melk langzaam en al kloppend toe.
-
Laat de bechamelsaus 2 min al roerend doorkoken.
-
Roer de roquefort er van het vuur door. Kruid met zout, zwarte peper en nootmuskaat.
-
Bak de bagels 3 à 5 min in een voorverwarmde oven op 180°C.
-
Snij middendoor en beleg met mimosa van ei.
-
Lepel de kaassaus erover en gratineer onder de grill van de oven.
-
Werk af met enkele blaadjes peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven