Allergenen

Gluten , Lactose , Melk , noten , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Rooster de hazelnoten zonder ze te laten kleuren in een droge pan. Laat afkoelen. Mix de hazelnoten tot een niet al te fijne notenpasta. Meng die notenpasta onder de bloem, suiker, maismeel en zout.

  2. Snij de koude boter in kleine blokjes en voeg ze met het vanille-extract bij het bloemmengsel. Meng met je vingertoppen tot je een samenhangend deeg bekomt.

  3. Gebruik de parisiennelepel om bolletjes te maken uit het deeg. Zorg voor ± 80 bolletjes van elk 6 g en schik ze in een schotel. Zet 1 u in de koelkast.

  4. Verwarm de oven tot 160°C. Schik de bolletjes, met wat plaats tussen elkaar, op 2 bakplaten. Bak de koekjes 15 min tot ze net beginnen te kleuren. Laat volledig afkoelen op de bakplaat.

  5. Smelt de chocolade. Laat dit ook even afkoelen.

  6. Schep telkens ½ kl gesmolten chocolade op een koekje en druk er een ander koekje op. Plaats de koekjes op een schotel.

  7. Laat zo’n 30 min rusten tot de chocolade opgesteven is.