noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de boter en margarine (beide op kamertemperatuur) in de keukenrobot en meng met de K-klopper.
-
Splits de eieren; voeg de eigelen bij de boter en blijf mengen.
-
Voeg vervolgens de bloem, melk, gist en het amandelaroma toe.
-
Klop de eiwitten stijf. Meng als laatste onder het deeg.
-
Vul de bakvorm voor met het deeg.
-
Haal van het deeg uit de kom en meng met het cacaopoeder. Verdeel over de bakvorm.
-
Vul de bakvorm verder met de rest van het deeg.
-
Zet 55 min in een voorverwarmde oven van 180°C.
-
Haal de babka uit de oven en laat volledig afkoelen.
-
Afwerking: smelt de chocolade in de room tot een mooie ganache.
-
Verdeel de chocoladeganache over de babka.
-
Werk af met gekleurde sprinklers.
-
Zet in de koelkast en laat de cake en chocoladeganache volledig afkoelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven