sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kneus het citroengras door met de achterkant van een mes even op het dikkere gedeelte te kloppen.
-
Schil de gember en rasp fijn. Pel de look en pers fijn.
-
Marinade: meng het citroengras, de gember, de look, de sweet chilisaus, de sojasaus, de ketjap manis, de honing, de sesamolie en de vissaus.
-
Masseer de marinade in de kippenvleugels. Dek af en laat 1 nacht marineren in de koelkast.
-
Rooster het sesamzaad al roerend goudbruin in een antikleefpan op een matig vuur.
-
Gril de kippenvleugels 15 min op een matig vuur. Draai regelmatig om.
-
Werk af met geroosterd sesamzaad en fijngesnipperde koriander. Serveer met sweet chilisaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven