Avocadozalf met tartaar van oester, serranoham en daikon
Melk en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de daikon en snij er met behulp van een dunschiller of mandoline 8 fijne plakken af. Pel het sjalotje en snipper fijn.
-
Steek de oesters open en vang het vocht op. Haal de oesters uit hun schelp en verwijder eventuele stukjes schelp. Snij ze in kleine stukjes en breng op smaak met zwarte peper, sjalotsnippers en een beetje citroensap.
-
Spoel de zeekraal grondig, verwijder de harde stukken. Smelt een klontje boter in de wok en roerbak de zeekraal beetgaar. Overgiet met oestervocht.
-
Avocadozalf: mix alle ingrediënten fijn. Breng op smaak met peper en zout.
-
Knip het noriblad in 4 repen.
-
Rol 4 rolletjes tartaar van oester in een noriblad, 4 in serranoham en 8 in daikon.
-
Verdeel de avocadozalf over 4 gekoelde borden. Schik de oestersushi erop en werk af met zeekraal en korianderblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven