Vis , Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bak de zalm kort krokant in de olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Meng de yoghurt met de honing en de mosterd. Kruid met peper en zout.
-
Schil de kiwi’s en snij in plakjes. Hak de notenmengeling grof.
-
Snij de avocado’s in de lengte doormidden en verwijder de pit voorzichtig. Verwijder de schil. Snij een klein schijfje van 1 bolle kant van elke avocado zodat deze blijft staan.
-
Vul de holte met de pitjes van ½ passievrucht.
-
Verdeel de plakjes kiwi over de avocado.
-
Leg de gebakken zalm hierop.
-
Verdeel wat saus over de zalm.
-
Werk af met de gehakte noten.
-
Sluit je avocadoburger met de andere helft van de avocado.
-
Strooi wat chiazaad over de bovenkant van de avocadoburger.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven