Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij 2 grote en 2 kleine driehoeken (vlagjes) uit een tortillavel.
-
Leg de vlagjes op een bakplaat met bakpapier.
-
Bak krokant op 180°C, ± 5 min.
-
Snij de avocado in de lengte in 2 en verwijder de pit.
-
Haal het vruchtvlees uit de avocado. Hou de schil apart.
-
Prak het vruchtvlees van de avocado fijn met een vork en besprenkel met citroensap.
-
Meng de tonijn, 1 el olie van de tonijn en 1 el mayonaise onder het vruchtvlees van de avocado. Kruid met peper en zout.
-
Vul de schil van de avocado op met het vruchtvlees.
-
Snij de tomaten in partjes en verdeel over de avocado’s.
-
Steek in het midden van elke opgevulde avocado een broodstengel en aan beide kanten van de broodstengel een gebakken tortillavlagje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven