Vis , sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de ciabatta in flinterdunne sneetjes. Rol ze nog iets platter met de deegrol.
-
Bak het brood goudbruin en krokant in hete olijfolie. Kruid met versgemalen peper en zout. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Snij de avocado’s in 2 en verwijder de pit. Haal met een lepel het vruchtvlees eruit.
-
Verwarm 2 eetlepels water in een pannetje, op een laag vuur. Roer er 2 eetlepels fijne suiker door tot deze opgelost is. Laat de suikersiroop afkoelen. Meng hem dan samen met de avocado’s, het limoensap en 1 koffielepel wasabi tot een gladde puree. Kruid met zout en versgemalen peper.
-
Schil de gember en rasp hem.
-
Snij de zalm in kleine blokjes.
-
Meng voor de gemberdressing de rijstazijn, sherry, sojasaus en geraspte gember.
-
Snij de lente-uitjes in schuine fijne ringetjes en snij de korianderblaadjes fijn.
-
Rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan.
-
Bestrijk de sneetjes brood met de avocadopuree. Verdeel de blokjes zalm erover. Lepel de gemberdressing erop.
-
Werk af met lente-ui, korianderblaadjes en sesamzaadjes
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven