Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de pomelo tot op het vruchtvlees en snij met een scherp mesje de partjes van tussen de witte vliezen (= peler à vif).
-
Meng de wasabi door de mayonaise en doe in een spuitzak.
-
Snij de lente-ui in fijne ringetjes. Pluk de blaadjes van de koriander.
-
Snij de avocado’s middendoor. Verwijder de pit en besprenkel met limoensap.
-
Vul de avocado’s met roze garnalen en stukjes pomelo. Bestrooi met koriander en lente-ui. Kruid met versgemalen zwarte peper en fleur de sel.
-
Spuit er toefjes wasabimayonaise op.
-
Schik de rest van de pomelopartjes ernaast.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven