Vis en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Vinaigrette: meng de mosterd met de azijn en olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Pel de sjalot en snij in fijne ringen. Laat 10 min weken in koud water.
-
Kook de ongeschilde krieltjes gaar in gezouten water.
-
Leg de aardappelen op een groot bord.
-
Snij de avocado’s middendoor en haal de pit eruit. Snij het vruchtvlees van de avocado’s in grove stukken en besprenkel met citroensap.
-
Haal de tonijn uit de blikjes en laat uitlekken. Trek de tonijn in stukjes uit elkaar.
-
Verdeel de tonijn, sjalot en avocado over de aardappelen.
-
Werk het gerecht af met de vinaigrette en bieslook.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven