Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Kook de aardappelen in de schil. Giet ze af en laat iets afkoelen. Pel ze en snij in stukjes.
-
Pel de uien en snipper fijn. Stoof de uien in boter. Kruid ze met peper en zout.
-
Snij de kaas in stukjes.
-
Bestrijk de vellen brickdeeg met gesmolten boter. Leg telkens 2 vellen op elkaar en drapeer deze over een ovenschoteltje. Maak zo 4 ovenschaaltjes klaar.
-
Begin met een laag aardappel in het midden van het brickdeeg en vervolgens een laag gestoofde uien. Bestrooi met de bladpeterselie en verdeel de kaas erover.
-
Vouw de buideltjes dicht en bind vast met keukentouw.
-
Plaats 10 minuten in de voorverwarmde oven tot het deeg mooi goudbruin en krokant is.
-
Verwijder het keukentouw en serveer met een frisse groene salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven