Aumonière de Herve

Aumonière de Herve

Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Kook de aardappelen in de schil. Giet ze af en laat iets afkoelen. Pel ze en snij in stukjes.

  3. Pel de uien en snipper fijn. Stoof de uien in boter. Kruid ze met peper en zout.

  4. Snij de kaas in stukjes.

  5. Bestrijk de vellen brickdeeg met gesmolten boter. Leg telkens 2 vellen op elkaar en drapeer deze over een ovenschoteltje. Maak zo 4 ovenschaaltjes klaar.

  6. Begin met een laag aardappel in het midden van het brickdeeg en vervolgens een laag gestoofde uien. Bestrooi met de bladpeterselie en verdeel de kaas erover.

  7. Vouw de buideltjes dicht en bind vast met keukentouw.

  8. Plaats 10 minuten in de voorverwarmde oven tot het deeg mooi goudbruin en krokant is.

  9. Verwijder het keukentouw en serveer met een frisse groene salade.