Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de aubergines in 4 dikke plakken en bestrooi met grof zeezout. Laat rusten.
-
Salade
Snij de snackkomkommers in staafjes en de tomaatjes middendoor. Verwijder de worteltjes van de waterkers en schep door elkaar. Besprenkel met olijfolie en balsamicoazijn, kruid met peper en zout. Verkruimel de feta erover.
-
Snipper de muntblaadjes fijn en meng met de panko, pilipili en verkruimelde feta.
-
Klop de eieren los in een diep bord. Vul een ander bord met gekruide panko en nog een bord met bloem. Kruid de bloem met peper en zout.
-
Wrijf het zout van de aubergines en klop ze voorzichtig mals met een vleeshamertje.
-
Haal de aubergines eerst door de bloem, dan door het losgeklopte ei en tot slot door de panko.
-
Verwarm de olie in een grote pan en bak de aubergines 2 à 3 min aan elke kant.
-
Laat de aubergines uitlekken op keukenpapier en serveer met de salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven