Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de aubergines in schijven van 1 cm. Kruid ze met zeezout en peper van de molen.
-
Pluk de basilicumblaadjes en snipper een deel fijn. Verdeel de fijngesnipperde basilicum over de aubergineplakjes. Besprenkel ze met olijfolie. Laat ze een 10-tal minuten marineren.
-
Was de tomaten en verwijder het kroontje. Snij de tomaten in plakjes van 1 cm.
-
Snij de mozzarella ook in plakjes van 1 cm. Kruid ze met wat zeezout en peper.
-
Beleg een schijf aubergine met een schijf tomaat en mozzarella. Werk af met 1 of 2 blaadjes basilicum. Steek alles vast met een prikker. Herhaal dit tot alle ingrediënten opgebruikt zijn. Kruid met Provençaalse kruiden.
-
Gril de aubergineburgers op een zachte barbecue gedurende ± 5 minuten tot de kaas begint te smelten en alles lichtbruin gebakken is.
-
Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven