Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en snipper ze fijn. Reinig de prei en de selder en snij in kleine stukken. Spoel de asperges en snij in kleine stukken.
-
Warm de olie en stoof de groenten hierin aan. Bevochtig met de bouillon en breng aan de kook. Laat gedurende 15 minuten op een zacht vuur garen.
-
Voeg de room toe en mix alles. Giet door een fijne zeef. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de soep over de kommetjes en werk af met enkele Thaise asperges en wat gehakte peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven