Schaaldieren , Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de asperges, snij het harde gedeelte onderaan af. Zet de asperges op in koud water en laat ze koken. Eenmaal het water kookt. Zet het vuur af wanneer het water kookt en laat de asperges verder garen.
-
Kruid de vis met viskruiden en peper. Zet in de koelkast tot je ze gaat grillen.
-
Laat het pakje boter smelten. Spoel de peterselie en snipper fijn.
-
Hollandaisesaus: breek de eieren, giet het eiwit weg en doe het eigeel in een pan. Voeg een half eidopje water toe en klop de eigelen los op een zacht vuur tot een schuimige massa. Voeg, van het vuur, de geklaarde boter er al kloppend bij tot je een gebonden saus bekomt. Kruid met peper en zout. Werk af met het sap van één limoen.
-
Spoel de veldsla, zwier droog en meng met wat basilicumolie. Kruid met wat Aromat. Snij de tomaatjes in twee en meng onder de veldsla.
-
Kook de pasta in gezouten kokend water tot hij 'al dente' is. Giet af en laat uitlekken.
-
Verhit de grillpan en strijk in met de olijfolie. Gril de zalm aan beide zijden.
-
Lepel de saus in het midden van het bord. Schik hierop vijf asperges en leg de zalm erop. Versier met nog wat extra saus en fijngesnipperde peterselie. Versier de aspergepuntjes met de garnalen en schik in de hoeken een hoopje tagliatelle en de veldslasalade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven