Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de asperges en verwijder de houterige uiteinden. Kook ze gaar in licht gezouten water. Laat ze uitlekken en hou warm.
-
Hou enkele takjes waterkers apart om te garneren. Snij de rest van de waterkers fijn.
-
Klop met de mixer de eidooiers los in een kleine kom. Hang de kom boven een warmwaterbad en klop de eidooiers schuimig. Roer de visbouillon erdoor en blijf voortdurend kloppen tot een gebonden, schuimige saus. Klop de klontjes koude boter er één na één door. Haal de kom uit de bainmarie.
-
Roer de waterkers erdoor. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Schik de asperges op de borden. Verdeel de zalm erover en schep er wat saus over.
-
Werk af met een takje waterkers. Serveer onmiddellijk met de rest van de saus er apart bij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven