Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Een perfecte barbecue vraagt om perfecte timing. Ontdek alle tips & tricks!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de eieren hard gedurende 10 min. Giet af en laat wat afkoelen.
-
Was de krieltjes en kook gaar in kokend, gezouten water.
-
Giet de krieltjes af en snij in de lengte middendoor.
-
Schil de asperges en breek het harde uiteinde eraf.
-
Leg de asperges in een kookpot met kokend water en kook gedurende ± 10 min. Zet het vuur af en laat nog even naast het vuur staan.
-
Pel de eieren en plet ze fijn.
-
Spoel de peterselie, pluk de blaadjes en snij fijn.
-
Bak de zalm in een klontje gesmolten boter. Kruid met peper en zout. Verfris met wat citroensap.
-
Snij de ham in blokjes.
-
Haal de asperges uit het kookwater en laat even uitlekken. Schik op de borden.
-
Leg op 1 bord de gebakken zalm op de asperges. Verdeel ½ van de geplette eieren erover.
-
Verdeel de ham op het andere bord over de asperges samen met de rest van de geplette eieren.
-
Werk beide borden af met de gehakte peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven