Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de asperges en snij ze in stukken.
-
Breng de room met de in de lengte opengesneden vanillestok en de aspergestukken samen aan de kook.
-
Kook de asperges gaar in de room. Verwijder de vanillestok en pureer de asperges met de room. Duw het mengsel door een fijne zeef.
-
Klop de suiker door de eidooiers in een kookpot. Giet het warme aspergemengsel er onder voortdurend roeren over. Plaats opnieuw op een zacht vuurtje en blijf roeren tot het mengsel begint te binden.
-
Je hebt nu ongeveer 1,1 liter vloeibare crème. Laat afkoelen en draai af in de ijsmachine.
-
Serveer in glaasjes en werk af met stukjes aardbei .
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven