Eieren , Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pesto: hak de rauwe mini groene asperges met 2 el gemalen Parmezaanse kaas, het zeezout, de pistachenoten, het citroensap en ± 4 el olijfolie fijn in een cutter. Kruid met peper.
-
Schil 8 asperges en breek het houterige deel onderaan eraf. Kook ze gaar, ± 10 min.
-
Laat de asperges afkoelen en rol ze 1 voor 1 in de gekookte ham. Maak strakke rolletjes.
-
Klop de eieren los en kruid met peper en zout.
-
Rol de aspergerolletjes eerst in het ei en daarna in de panko.
-
Bak de gepaneerde aspergerolletjes krokant in de pan in veel olijfolie.
-
Serveer de pesto bij de gebakken rolletjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven