Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Was de kip en dep droog. Bestrooi met zout en peper.
-
Vet een braadslede in en leg de kip erin. Roer de Provençaalse kruiden door de appel-perenstroop.
-
Bestrijk de kip met de stroop en bedek de kippenborst en poten met het spek.
-
Verdeel de boter over de kip en giet de appelcider erover.
-
Braad de kip in het midden van de oven op 170°C in ± 1 u gaar.
-
Was en snij de appelen in grove stukken.
-
Was en halveer de paprika en verwijder de zaadlijsten. Snij het vruchtvlees in grove stukken.
-
Voeg de laatste 20 min de appel, paprika en olijven toe.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven