zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de runderlapjes in blokjes van ± 2 cm.
-
Wrijf in met de kruidenmix en kruid met zout en peper.
-
Haal het vlees door de bloem en laat kort intrekken buiten de koelkast.
-
Pel de uien en look. Snipper de uien, look en chilipeper fijn en snij de tomaten in blokjes.
-
Bak het vlees in de boter en olie rondom bruin.
-
Haal uit de pan, leg het vlees in aluminiumfolie op een bord en hou apart.
-
Fruit in dezelfde pan de ui, look en chilipeper.
-
Voeg de tomatenblokjes en tomatenpuree toe en warm op.
-
Leg het rundvlees terug in de pan. Blus met de bouillon en wijn en laat ± 2,5 u stoven op een laag vuur.
-
Roer regelmatig in de pan en check het vocht.
-
Snij de koriander fijn en voeg toe aan het stoofvlees.
-
Serveer met rijst.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven