Ardens gebraad met aardappelblokjes en champignons
Sofie & Yannick
spar duffel mijlstraat
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de aardappelen en snij rauw in gelijke stukken. Doe in een pan met olijfolie, kruid met peper, zout en tijm. Laat gedurende 20 min garen onder deksel op een zacht vuur.
-
Bak het vlees in een klont boter in een kookpot gedurende ± 20 à 30 min.
-
Pel het teentje look en snij fijn.
-
Bak de champignons in een klontje boter met de fijngesnipperde look en peterselie.
-
Haal het gebakken vlees uit de kookpot en giet de room erbij. Laat wat inkoken.
-
Snij het vlees in plakken en schik op het bord. Verdeel de aardappelen en champignons erbij. Werk af met de saus en wat fijngesnipperde peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven