Vis en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de augurkjes en kappertjes zeer fijn en snipper de ui fijn.
-
Laat de tonijn uitlekken en schep de augurkjes, de kappertjes, de mayonaise, het limoensap en de uisnippers erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Klop het ei los.
-
Bestrijk een 3 cm brede reep bladerdeeg met losgeklopt ei en bestrooi met sesamzaadjes en maanzaad.
-
Snij deze reep met een scherp mes in kleine driehoekjes.
-
Steek cirkels uit de rest van het bladerdeeg.
-
Leg een lepeltje tonijnsalade in het midden van een cirkel.
-
Kleef het sesamstaartje op de rand van de cirkel en vouw de flap dicht.
-
Snij met een scherp mes sneetjes in de buik van de vis.
-
Herhaal dat tot al het bladerdeeg opgebruikt is. Je kan naar eigen fantasie verschillende soorten visjes maken.
-
Smeer de visjes in met ei en plak er een oogje op van een kappertje, plakje augurk of olijf.
-
Bak goudbruin en gaar in 15 à 20 min in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven