Eieren en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de appel en snij in kleine blokjes.
-
Verwarm de ahornsiroop met het water en de speculaaskruiden. Laat hierin de appelstukjes ± 8 min garen op een zacht vuurtje.
-
Meng de haverbloem, de havervlokken, het bakpoeder, het bicarbonaat en het zout in een kom.
-
Klop het ei los met vanille-extract, honing en maïsolie.
-
Voeg het natte mengsel bij de droge ingrediënten en meng tot een koekjesbeslag.
-
Spatel de appeltjes onder het beslag.
-
Leg het bakpapier op de bakplaat.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Schep met een ijsschep bolletjes deeg op het bakpapier.
-
Maak de vingers nat met een beetje water en druk de bolletjes deeg plat tot een koekje.
-
Bak de koekjes 12 à 14 min in de voorverwarmde oven.
-
Laat de koekjes afkoelen op een rooster.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven