Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kneed alle ingrediënten voor het deeg samen en maak er een bol van. Rol het deeg uit op een met bloem bestrooid werkblad. Leg het deeg voorzichtig in een springvorm en strooi de gemalen hazelnoten op de bodem.
-
Snij de appels in – niet té kleine – blokjes en besprenkel met citroensap. Meng ze samen met de veenbessen en 2 el suiker en leg ze op de taartbodem. Bak ± 30 min in een oven van 175°C.
-
Afwerken doe je door de confituur met een scheutje water even door te koken en nadien te zeven. Met een borsteltje bestrijk je de appels ermee. Werk af met bloemsuiker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven