Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de ricotta, de suiker, de melk en het ei met de zonnebloemolie los in de mengkom van een keukenrobot.
-
Voeg de bloem, het bakpoeder en een snuifje zout toe. Kneed het geheel tot een gladde bol.
-
Dek de bol af met plastic folie en laat minstens 30 min opstijven in de koelkast.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Verwijder het klokhuis uit de appels en snij het vruchtvlees met schil in blokjes.
-
Meng de appelblokjes met de kandijsuiker, de rozijnen en een snuifje kaneel in een kom.
-
Rol het deeg na rusttijd uit tot een zeer dunne (rechthoekige) bodem op een bebloemd werkoppervlak.
-
Bedek de deegbodem met amandelpoeder en verdeel de appelmengeling erover.
-
Rol het deeg op en leg op een bakplaat met bakpapier.
-
Bak 35 à 40 min in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven. Bestrooi met poedersuiker en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven